Guru tempeh

Tempeh dostarcza dużo cenego białka przy niewielkiej zawartości tłuszczy i niskiej kaloryczności. Możesz używać go jako dodatku, tak po prostu,lub zastąpić nim mięso, czy tofu. Uniwersalny, naturalny, pyszny – jedz go tak jak lubisz!

Produkowane ręcznie

Skupiamy się na szczegółach i chcemy, by w naszych produktach znalazło się tylko to co najlepsze. Dlatego możesz mieć pewność, że każda paczka GURU powstała od początku do końca w naszym studio na warszawskim Żoliborzu. Od opracowania przepisu, przez produkcję i pakowanie, aż po kontakt z klientem, a nawet sesje zdjęciowe.

Lokalnie, z Polski

Jakość, lokalność, sezonowość. Te trzy słowa to idea GURU. Wszystkie nasze produkty powstają w oparciu o składniki pozyskiwane od zaufanych producentów posiadających certyfikaty upraw ekologicznych. Chcemy skracać łańcuchy dostaw i wspierać bliskie nam polskie gospodarstwa, a w przyszłości - pracować wyłącznie na produktach dostępnych w naszym regionie.

Naturalne składniki

GURU ferment to 100% natury w każdym opakowaniu - tylko najwyższa jakość, bez sztucznych aromatów ani barwników. Przygotowujemy niewielkie partie produktów i używamy najlepszych dostępnych składników prosto z ekologicznych lub lokalnych godpodarstw. Bez kompromisów!

Nasza oferta składa się z kilku rodzajów tempehu, wśród których każdy znajdzie coś dla siebie. Szukasz uniwersalnej klasyki? Lokalnych składników w nietypowym wydaniu, by ożywić codzieną dietę? A może wyrafinowanego dodatku do nowego menu? GURU ferment to ma!